Τα ελαιόλαδά μας είναι ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας και ελέγχουμε οι ίδιοι το σύνολο της ποσότητας που εμφιαλώνουμε. Επίσης δεν γίνεται ποτέ ανάμειξη μεταξύ δύο λαδιών διαφορετικών ελαιοκομικών περιόδων. Κάθε περίοδος έχει τα δικά της γευστικά χαρακτηριστικά τα οποία θέλουμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτα.


Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Νοεμβρίου

Ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απ’ ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΚΤΗΜΑ ΝΤΟΥΚΑ από επιλεγμένες ποικιλίες Αθηνολιάς και Κορωνέικης, από ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου και της Πρεβέζης έχει φρουτώδη γεύση και χαμηλή οξύτητα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε και διατηρείται σε μέρος δροσερό και σκιερό.

Είναι αγουρόλαδο όπου ο καρπός συλλέγετε τον Νοέμβριο και δίνει έντονη φρουτώδη γεύση.

 

 


Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Δεκεμβρίου

Ελαιόλαδο που παράγεται απ’ ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Δεκεμβρίου ΚΤΗΜΑ ΝΤΟΥΚΑ από επιλεγμένες ποικιλίες Αθηνολιάς και Κορωνέικης, από την εύφορη γη της Πελοποννήσου και της Πρεβέζης, έχει απαλή γεύση και χαμηλή οξύτητα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε και διατηρείται σε μέρος δροσερό και σκιερό.

 

 

 


Παρθένο  Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο που παράγεται απ’ ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.
Το Παρθένο Ελαιόλαδο ΚΤΗΜΑ ΝΤΟΥΚΑ από επιλεγμένες ποικιλίες Αθηνοελιάς και Κορωνέικης, από την εύφορη γη της Πελοποννήσου και της Πρεβέζης, έχει απαλή γεύση και χαμηλή οξύτητα.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε και διατηρείται σε μέρος δροσερό και σκιερό.



 

 

 


Τυποποίηση

Η τυποποίηση των προϊόντων μας γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Οι χώροι αποθήκευσης και επεξεργασίας του ελαιολάδου της εταιρείας μας, είναι δεξαμενές κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα που πληρούν πιστοποιημένα τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προφύλαξης και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.